Meny

Vi forvalter eiendommer som inspirerer

Carucel er et norsk eiendomsselskap som driver med utvikling, utleie, samt kjøp og salg av bolig- og næringseiendom. Selskapets eiendomsportefølje er i hovedsak lokalisert i Stor-Oslo, og består av alt fra enkeltstående næringsseksjoner til større gårder. Også helseboliger og logistikkbygg inngår i eiendomsporteføljen. Selskapets strategi er å kjøpe og utvikle eiendommer av høy kvalitet. Selskapet er eid og kontrollert av Carucel AS, som eies av familien Krefting.

Oslobukta

Eiendomsprosjekt
Midt i Bjørvika finner du Oslos nye møteplass – en fusjon av kultur, restauranter, butikker og opplevelser. Handelsområdet har fått merkenavnet Oslobukta hvor Carucel besitter 40.000 kvm med næringsareal i områdene Sørenga, Munch Brygge, Barcode og Bispevika Nord.
Her finner du noe av det beste hovedstaden har å tilby innen kultur, kunst og matopplevelser, med blant annet Operaen, Munchmuseet og Deichman Bjørvika. Vi har gjennom utleie og utviking av næringslokalene i området arbeidet for å sette sammen et spennende tilbud på bygulvet. Målet har vært å skape dette til en ny destinasjon i byen, hvor det er hyggelig å bo, spennende å besøke og attraktivt å arbeide.

Carucel Living

Eiendomsprosjekt
Med Carucel Living tilfører vi det fragmenterte utleiemarkedet for boliger i Oslo et nyskapende og digitalisert tilbud.
Konseptet består av tre deler, herunder tradisjonell boligutleie (Alva), co-living (LifeX), og service-leiligheter med utvidede tjenester (Numa Group). Gjennom disse partnerskapene er selskapets ambisjon å profesjonalisere utleievirksomheten med mål om å å ha de mest fornøyde leietakerne.

Nusfjord

Eiendomsprosjekt
Nusfjord Arctic Resort er plassert i den bortgjemte og fredelige norske fiskerlandsbyen Nusfjord i Lofoten. Nusfjord er vårt hjerteprosjekt. Stedet er et av de eldste og best bevarte fiskeværene i Lofoten med originale rorbuer, landhandleri, trandamperi, ishus og båtnaust.
Her bevares og oppgraderes eksisterende bygningsmasse for å skape unike opplevelser. Carucel drifter hotell anlegget, som tilbyr overnatting, lokal mat, spa, utendørsaktiviteter og kunstopplevelser i unike omgivelser året rundt. Vår ambisjon er å bevare og videreutvikle fiskerlandsbyen på en måte som gjør at verden kan fortsette å beundre og lære av stedet.

Posthallen

Eiendomsprosjekt
Tradisjonsrike Posthallen er plassert midt i Oslo sentrum i parallellgaten til Karl Johan.
Sammen med leietakere og Oslo kommune har vi utviklet den delvis fredede bygningen fra 1924 til en urban destinasjon med et bredt tilbud av moderne barer, restauranter, butikker, hotell og boliger. I den gjenopplivede Posthallen står nordisk og bærekraftig design i fokus, der du får en internasjonal stemning og finner noen av byens mest moderne konsepter.
Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Team lead @Alva
André Sannerhaugen
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter
Styreleder
Carl Erik Krefting
 • Grunnlegger av Carucel med mer enn 30 års erfaring som eiendomsinvestor.

 • Før han stiftet Carucel, var Carl Erik Krefting med å grunnlegge Søylen Eiendom.

 • Krefting har tilbrakt mer enn 20 år som partner i advokatfirmaet Thommessen Krefting Greve Lund (Thommesen) og er utdannet Cand.jur fra Universitet i Oslo (UiO)

Styremedlem
Caroline Krefting
 • Leder for eiendomsinvesteringer og utvikling i Carucel siden desember 2016

 • Har erfaring som Asset Management Officer i Steen Strøm og Associate innen både Deal Advisory og Audit i KPMG

 • Krefting har en mastergrad i anvendt økonomi og finans og en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra Copenhagen Business School

Styremedlem
Kjersti Hobøl
 • Administrerende direktør i detaljhandelselskapet Nille

 • Erfaring som styremedlem i XXL, Aspelin Ramm, Byggmax og Elektroimportøren

 • Bred tidligere erfaring fra detaljhandelsstyre og flere andre lederstillinger

Styremedlem
Hans Petter Høegh
 • Finansdirektør i Kristian Gerhard Jebsen Group og administrerende direktør i KGJ Eiendom.

 • Bred styreerfaring fra eiendomsselskaper som Søylen, Winta Eiendom og BSA Berlin og fra investeringsselskaper som Procerta AS.

 • Høegh har hatt flere stillinger som finansdirektør og har en mastergrad innen økonomi og administrasjon fra Universite de Lausanne

Styremedlem
John Giverholt
 • Erfaring inkluderer administrerende direktør i Ferd, konserndirektør i DNB og assisterende finansdirektør i Hydro

 • Bred styreerfaring fra blant annet Kongsberg-Gruppen, Telenor, Scatec Solar og Gjensidige

 • Giverholt har en bachelorgrad i økonomi fra University of Manchester og er statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH)