Meny

Partnerskap innen eiendom

I Carucel er vi åpne for forskjellig former for samarbeid, også gjennom deleierskap. Carucel drifter og utvikler utvalgt eiendom i fellesskap med andre norske og internasjonale eiendomsvirksomheter. En av våre største partnere er amerikanske Madison International Realty (Madison). Ved å jobbe tett sammen med dyktige og pålitelige partnere over tid drifter vi mer effektivt, identifiserer flere muligheter og skaper bedre resultater.

Madison

Madison International Realty (Madison) ble grunnlagt i 2002, og er en ledende global eiendomsinvesterings plattform med kontorer i New York, Los Angeles, London, Frankfurt, Luxembourg og Amsterdam.
Carucel har et nært forhold til Madison gjennom flere års samarbeid på felles prosjekter, blant annet i utviklingen av bygulvet i Oslobukta og senere boligsatsingen Carucel Living.

Birk&Co

Birk & Co AS er et eiendomsutviklingsselskap som ble etablert i november 2015.
Selskapet utvikler originale boliger av høy kvalitet med et lavest mulig klimagassutslipp. Blant annet har selskapet utviklet og gjennomført flere FutureBuilt-prosjekter. Et av disse er Fyrstikkbakken 14, som består av 163 leiligheter og inkluderer nye sosiale boformer som skilsmisseleiligheter og deleleiligheter. Vi har et aktivt eierskap i selskapet som vi også deler kontorlokaler med i Oslo.

Front Real Estate

Front Real Estate kjøper, forvalter og utvikler næringseiendom og boligprosjekter i partnerskap med andre profesjonelle aktører.
Selskapet består av et dedikert team med bred eiendomserfaring som forvalter og har eierinteresser i omtrent 65.000 kvadratmeter innenfor kontor, handel, servering, lager og lett industri. Eiendommene er sentralt beliggende i Oslo og Drammen. Carucel er stolte og aktive eiere gjennom management selskapet Front Real Estate AS.

AKTO

AKTO eiendom er et eiendomsforvaltningsselskap og ble etablert i 2018.
Selskapet tilbyr tjenester innen teknisk forvaltning, eiendomsdrift, prosjektledelse, vaktmestertjenester, leietakerrådgivning og energi og miljø. Selskapet forvalter blant annet alle eiendommene til Carucel i Oslo og Viken.

Vil du vite mer om våre partnerskap?

Torbjörn Karlsson
CIO/CFO
Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Team lead @Alva
André Sannerhaugen
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter
Styreleder
Carl Erik Krefting
 • Grunnlegger av Carucel med mer enn 30 års erfaring som eiendomsinvestor.

 • Før han stiftet Carucel, var Carl Erik Krefting med å grunnlegge Søylen Eiendom.

 • Krefting har tilbrakt mer enn 20 år som partner i advokatfirmaet Thommessen Krefting Greve Lund (Thommesen) og er utdannet Cand.jur fra Universitet i Oslo (UiO)

Styremedlem
Caroline Krefting
 • Leder for eiendomsinvesteringer og utvikling i Carucel siden desember 2016

 • Har erfaring som Asset Management Officer i Steen Strøm og Associate innen både Deal Advisory og Audit i KPMG

 • Krefting har en mastergrad i anvendt økonomi og finans og en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra Copenhagen Business School

Styremedlem
Kjersti Hobøl
 • Administrerende direktør i detaljhandelselskapet Nille

 • Erfaring som styremedlem i XXL, Aspelin Ramm, Byggmax og Elektroimportøren

 • Bred tidligere erfaring fra detaljhandelsstyre og flere andre lederstillinger

Styremedlem
Hans Petter Høegh
 • Finansdirektør i Kristian Gerhard Jebsen Group og administrerende direktør i KGJ Eiendom.

 • Bred styreerfaring fra eiendomsselskaper som Søylen, Winta Eiendom og BSA Berlin og fra investeringsselskaper som Procerta AS.

 • Høegh har hatt flere stillinger som finansdirektør og har en mastergrad innen økonomi og administrasjon fra Universite de Lausanne

Styremedlem
John Giverholt
 • Erfaring inkluderer administrerende direktør i Ferd, konserndirektør i DNB og assisterende finansdirektør i Hydro

 • Bred styreerfaring fra blant annet Kongsberg-Gruppen, Telenor, Scatec Solar og Gjensidige

 • Giverholt har en bachelorgrad i økonomi fra University of Manchester og er statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH)