Meny

Partnerskap innen eiendom

I Carucel er vi åpne for forskjellig former for samarbeid, også gjennom deleierskap. Carucel drifter og utvikler utvalgt eiendom i fellesskap med andre norske og internasjonale eiendomsvirksomheter. En av våre største partnere er amerikanske Madison International Realty (Madison). Ved å jobbe tett sammen med dyktige og pålitelige partnere over tid drifter vi mer effektivt, identifiserer flere muligheter og skaper bedre resultater.

Madison

Madison International Realty (Madison) ble grunnlagt i 2002, og er en ledende global eiendomsinvesterings plattform med kontorer i New York, Los Angeles, London, Frankfurt, Luxembourg og Amsterdam.
Carucel har et nært forhold til Madison gjennom flere års samarbeid på felles prosjekter, blant annet i utviklingen av bygulvet i Oslobukta og senere boligsatsingen Carucel Living.

Birk&Co

Birk & Co AS er et eiendomsutviklingsselskap som ble etablert i november 2015.
Selskapet utvikler originale boliger av høy kvalitet med et lavest mulig klimagassutslipp. Blant annet har selskapet utviklet og gjennomført flere FutureBuilt-prosjekter. Et av disse er Fyrstikkbakken 14, som består av 163 leiligheter og inkluderer nye sosiale boformer som skilsmisseleiligheter og deleleiligheter. Vi har et aktivt eierskap i selskapet som vi også deler kontorlokaler med i Oslo.

Front Real Estate

Front Real Estate kjøper, forvalter og utvikler næringseiendom og boligprosjekter i partnerskap med andre profesjonelle aktører.
Selskapet består av et dedikert team med bred eiendomserfaring som forvalter og har eierinteresser i omtrent 65.000 kvadratmeter innenfor kontor, handel, servering, lager og lett industri. Eiendommene er sentralt beliggende i Oslo og Drammen. Carucel er stolte og aktive eiere gjennom management selskapet Front Real Estate AS.

AKTO

AKTO eiendom er et eiendomsforvaltningsselskap og ble etablert i 2018.
Selskapet tilbyr tjenester innen teknisk forvaltning, eiendomsdrift, prosjektledelse, vaktmestertjenester, leietakerrådgivning og energi og miljø. Selskapet forvalter blant annet alle eiendommene til Carucel i Oslo og Viken.

Vil du vite mer om våre partnerskap?

Torbjörn Karlsson
CIO/CFO
Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Assistent Property Manager
Haider Raja
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter