Meny
Niels Juels gate 33

Hyggelige lokaler sentralt på Frogner

Næringsseksjon svært sentralt på Frogner i Oslo. Lokalet leies ut til brasseriet Grains som tilbyr franske deliatesser fra morgen til kveld.
Dagens leietakere
Grains
Adresse
Niels Juels gate 33
Område
Frogner
Total kvm
230
Kategori
Næringseiendom + F&B
Antall lokaler
1
Parkering
Nei

Vil du vite mer om denne eiendommen?

Som utleier er vårt mål at du som leietaker skal oppleve å få både råd og hjelp. Vi ønsker å lytte til dine behov, høre om dine ambisjoner og ikke minst gi deg så god service som mulig.
Forvalter
Hege Brattlid
Forvaltningsdirektør

Nærområdet

Bygdøy Allé strekker seg fra Solli Plass på Frogner til Sjølyst på Skøyen, og er en av Oslos mest velkjente gater. Området preges av handel, bolig samt øvrig næringsvirksomhet, og anses som et særdeles attraktivt og flott område.

Bygdøy Allé 9 ligger ned mot Solli Plass med kort vei til alle fasiliteter og offentlig kommunikasjon. Frogner er en bydel i Oslo, i indre by vest, med et areal på 8,3 kvadratkilometer. Fra bydelsreformen i 2004 var Frogner Oslos største bydel etter folketall, men ble forbigått av bydel Grünerløkka i 2017. Bydel Frogner hadde 58 283 innbyggere i 2018 og var nest størst av Oslos bydeler.

Bydelen har navn etter boligstrøket Frogner og strekker seg fra Aker Brygge og Ruseløkka ved grensen til sentrum, til Frognerelva i vest. Den omfatter i nord Majorstuen til Suhms gate, i sør Bygdøy, en halvøy som så vidt henger sammen med resten av bydelen ved Frognerelvas munning innerst i Frognerkilen og utgjør omtrent halvparten av bydelens areal.

Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Assistent Property Manager
Haider Raja
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter