Meny
Nusfjord

Fredelig norsk fiskevær Nusfjord i Lofoten

Nusfjord Arctic Resort er plassert i den bortgjemte og fredelige norske fiskerlandsbyen Nusfjord i Lofoten. Mens du passerer de majestetiske fjellovergangene i Flakstad og puster inn den salte vinden fra havet, kan du forberede deg på å nyte en helt autentisk opplevelse av Lofotøyene.
Adresse
Nusfjord
Område
Nusfjord
Kategori
Hotell
Parkering
Ja

Vil du vite mer om denne eiendommen?

Forvalter
Pierre Puggaard
Director of Living & Leisure

Nærområdet

Flakstad kommune ligger i Vest-Lofoten, og består av Flakstadøy og den nordlige delen av Moskenesøy. De fleste av de 1280 innbyggerne bor i de fem tradisjonsrike fiskeværene Ramberg, Fredvang, Napp, Sund og Nusfjord.

Naturen innbyr til varierte aktiviteter til lands eller til vanns. Her finner man flere galleri, kunsthåndverkere, museer, spisesteder og overnattingssteder. Muligheter for tur på Lofothavet med en av de lokale fiskebåtene finnes også. Kommunesenteret er Ramberg der man finner bl.a. bibliotek, varehus, trykkeri, bensinstasjon, båt- og bilverksted. Nusfjord er Flakstads mest kjente fiskevær med godt bevarte bygninger, og like utenfor Ramberg ligger Flakstad Kirke som er en vakker tømmerkirke med en karakteristisk løkkuppel bygget omkring 1780.

Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Assistent Property Manager
Haider Raja
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter