Meny

Lei hos oss

Vi tilbyr utleie av både bolig-, kontor-, industri- og handelseiendommer. Som utleier er vårt mål at du som leietaker skal oppleve å få både råd og hjelp. Vi ønsker å lytte til dine behov, høre om dine ambisjoner og ikke minst gi deg så god service som mulig.

Vi er opptatt av å vise fleksibilitet for å kunne imøtekomme ditt behov for arealer og behov. Sjekk ut våre lokaler og ikke nøl med å ta kontakt med oss for en prat.

Noen av våre leietakere:

Holzweiler

Holzweiler er et norsk klesmerke som ble grunnlagt av søskenparet Andreas og Susanne Holzweiler i 2012 og har siden den gang blitt kjent for sin unike kombinasjon av skandinavisk minimalisme og innovative designelementer.

Team Holzweiler med Andreas, Susanne og Maria hadde store ambisjoner for lokalet i Bispevika da de skulle etablere deres concept store i Oslo. Med seg på teamet hadde de interiør arkitekt Snøhetta. Godt samarbeid mellom leietaker, arkitekt og gårdeier har vært avgjørende for å skape et av Oslos mest unike butikk lokaler. I dag selges merket i over 200 butikker, samt i deres åtte egne butikker. Holzweiler Platz finner du i Operagata 61D, i Oslobukta.

Hammerhai

Hammerhai er en kafé, bar og utested som åpnet i Oslobukta i mars 2022. Her finner du unikt interiør, hav, sol og sørlandsidyll på sitt beste. Et sted med god drikke for gode samtaler i en avslappet atmosfære. Her hadde Misgina store drømmer for lokalet i Vannkunsten og vi er glade for at vi valgte å drømme sammen med han.

Vi er stolte av det tilbudet Misgina Ghebremskel har klart å etbalere med sitt konsept - Hammerhai. Han har vært sterkt bidragsytende i å skape et levende byliv i Bispevika. Hammerhai finner du i Operagata 77 i Oslobukta. Misgina har sommeren 2023 også åpnet enda et konsept i Oslobukta - Vannskrekk på Sørenga.

Jernia

Jernia er en landsdekkende detaljhandelkjede med over 130 butikker, som åpnet i Oslobukta i 2020. Her finner du alt du måtte trenge av jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør.

Jernia finner du i Dronning Eufemias gate 57, i Oslobukta.

Flere av våre leietakere

Våre leietakere er en viktig del av bybildet og bidrar til å skape innholdet som gjør bydelene og bygulvene interessante. Vi er stolte av dem og bestreber å ha tett dialog og bistå etter beste evne. Lykkes de, så lykkes vi.
Tusen smaker på ett sted
Hvorfor velge bare én stil, én type, én smak? I 2022 åpnet Posthallen Drinkhub med ti barer under samme tak i Posthallen. Det historiske bygget i Kvadraturen, som tidligere var vårt nasjonale postkontor, er nå åpent for publikum med noen av landets beste barkonsepter og talenter i bransjen samlet på ett sted.
En herlig miks av mat og merch
Michael Ray Vera Cruz Angeles har åpnet sin drømmebodega på et hjørne i Oslobukta — rett ved Oslofjorden. Lokalet er fylt med basketplakater, corner shop-varer, Mike’s Corner-merch og en herlig miks av gjenstander som gjør det unikt. Her får du stadig nye sandwicher, fries og kyllingvinger på menyen, i ekte amerikansk stil.
En kaffeinstitusjon i Oslo
Her får du kanskje byens beste kaffe i kaffebaren, samt et mikrobrenneri og kurssenter for baristaer. Stedet drives av Tim Wendelboe som er i verdenstoppen i baristakunst, og det er ikke overraskende at The New York Times Magazine sier "Tim Wendelboe feels like a neighbourhood shop, but it's run like a Michelin-starred restaurant".
Et høyprofilert motemerke fra Oslo
Envelope1976 er designet for den moderne og kvalitetsbevisste kvinnen med et bærekraftig synspunkt. Envelope1976 handler om bærekraftig, da de finner det avgjørende å endre holdningen til produksjon og forbruk i motebransjen. Merkets DNA er bygget på deres valg av materialer, design og fargepalett – alt er tidløst, miljøvennlig og naturlig.
Kvalitetsmassasje, kurs og wellness
Japansk, kinesisk og vestlig kvalitetsmassasje, kurs og wellness livsstilsprogram. DaiKai ble startet av Anita Kavlie og Finn Dalheim og har holdt til i Vika siden 2006. De åpnet sin andre wellness retreat i Carucel sine lokaler i Bjørvika i 2022, og har skapt et fantastisk Zen lokale med behandlingsrom, loungeområder og japansk blomsterkunst (ikebana). Massasjer og kurs utføres av velutdannede, vennlige og engasjerte terapeuter.
En moderne og intim vinbar
Stedet drives av byOSLO Group som har flere utesteder og selskapslokaler i Oslo, og har god erfaring med å ta over lokaler med mye historikk i veggene, akkurat som med lokalene i Frognerveien 2. De driver blant annet BA3, i lokalene som tidligere huset Hellstrøm-restauranten Bagatelle.
Oslobukta's techtilbud og 24t pick-up point
Elkjøp Phonehouse er kjent for de fleste — med mobiltelefoner, bærbar lyd og tilbehør og tjenester tilknyttet dette. Oslobukta-butikken som åpnet i 2022 er unik fordi den tilbyr klikk-og-hent 24 timer i døgnet ved hjelp av en ubemannet robot, og du kan hente produktene akkurat når du vil.

Er du interessert i å bli en leietaker hos oss?

Vi ønsker å lytte til dine behov, høre om dine ambisjoner og ikke minst gi deg så god service som mulig.

Vi er opptatt av å vise fleksibilitet for å kunne imøtekomme ditt behov for arealer og behov.

Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Assistent Property Manager
Haider Raja
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter