Meny
Dronning Eufemias Gate 14

En del av Barcode

Adresse
Dronning Eufemias Gate 14
Område
Barcode
Total kvm
2800
Kategori
Næringseiendom
Antall lokaler
3
Parkering
Nei

Vil du vite mer om denne eiendommen?

Som utleier er vårt mål at du som leietaker skal oppleve å få både råd og hjelp. Vi ønsker å lytte til dine behov, høre om dine ambisjoner og ikke minst gi deg så god service som mulig.
Forvalter
Fredrik Lekven Lien
Eiendomssjef

Nærområdet

Med sine tolv kontemporære arkitektoniske høyhus har Barcode blitt et ikonisk symbol for det moderne Oslo. Området karakteriseres som Oslos “Central Business District” og huser flere av Norges mest solide næringslivaktører, som DNB, PWC, EY, KLP, Microsoft og Deloitte.

Med 20.000 arbeidsplasser på sikt og 10.000 fastboende i Bjørvika, vil tilbudet i Barcode ha et svært stort og kjøpesterkt marked. Siden ferdigstillingen av Barcode har området utviklet seg til å bli en organisk del av byen med boliger, kontorer, barnehage, restauranter og butikker. Med fem minutters gange til Oslo S og sin nærhet til Grønland og Gamlebyen er Barcode allerede en naturlig inngangsport til resten av Oslobukta. Barcodes bygulv består av ca 15000m2 med lokaler fordelt på resturanter, helse,velvære, trening, dagligvare og retail.

Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Assistent Property Manager
Haider Raja
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter