Meny
Sørengkaia 69 - 99

Moderne næringslokaler på Sørenga

Adresse
Sørengkaia 69 - 99
Område
Sørenga
Total kvm
1750
Byggår
2017
Kategori
Næringseiendom
Antall lokaler
5
Parkering
Nei

Vil du vite mer om denne eiendommen?

Som utleier er vårt mål at du som leietaker skal oppleve å få både råd og hjelp. Vi ønsker å lytte til dine behov, høre om dine ambisjoner og ikke minst gi deg så god service som mulig.
Forvalter
Camilla Lilledahl
Eiendomsdirektør

Nærområdet

Sørenga består av flere Næring- boligbygg som sto ferdig i 2017, fordelt på 8 byggetrinn. Sørenga inneholder spennende serveringssteder med unik utsikt, sjøbad, havnepromenade, parker. Sørenga har etablert seg som en populær destinasjon for både mat- og naturentusiaster, med en bred havnepromenade og et spennende boligområde. Med Oslo sentrums eneste havbasseng er Sørenga blitt en umåtelig populær sommerdestinasjon med over 30.000 kryssende over gangbroen fra Munch Brygge på gode sommerdager.

Havnepromenaden har noe for enhver — enten du vil nyte en kald øl i solsteiken, kjøle deg ned med en is eller legge ut på kajakkeventyr.

Boligområdet er sentrert rundt en luftig grønn park og her skal en skole etableres mot Bispevika Sør. Sørenga består av 16 ulike lokaler med ulike restauranter, dagligvarebutikk, barista, take away og hyggelige opplevelser.

Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Assistent Property Manager
Haider Raja
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter