dn: Amerikanere vil kjøpe seg inn i Barcode

Gjennom seks transaksjoner kjøper det amerikanske selskapet Madison International Realty (Madison) størsteparten av bygulvet i Bjørvika, skriver selskapet selv og Oslo S Utvikling (OSU) i en pressemelding. Carl Erik Kreftings Carucel skal etter hvert stå for den kommersielle forvaltningen av eiendommene.

 

ne: Posthallen gjenopplives

Etter at Carucel Eiendom overtok Posthallen i fjor har de satset på nordisk og bærekraftig design. – Vi har troen på bærekraftige konsepter som speiler spesielt millennials verdier. Vi ser på utenlandske trender og kunders preferanser og ønsker å gi et spennende tilbud i Posthallen, sier Caroline Krefting, investeringsdirektør i Carucel Eiendom.

estate: Madison med storkjøp i Bjørvika

Amerikanske Madison International er tilbake i det norske markedet etter en storavtale som gir de nesten alt av de publikumsrettede lokalene i Bjørvika. Det er gjennom det nyopprettede selskapet Oslo Bay District at Madison har gjort kjøpet. Carl Erik Kreftings Carucel skal etter hvert stå for den kommersielle forvaltningen av eiendommene.

 

estate: ÅRETS NAVN - CARL ERIK KREFTING

Under Eiendomsdagene 2018, fikk Carl Erik Krefting, administrerende direktør i Søylen Eiendom, tildelt prestisjeprisen Årets navn 2017, som går til en person i det norske eiendomsmarkedet som har markert seg i Norge / Norden det siste året gjennom betydelig engasjement, initiativ, handlingskraft og nyskapning.

 

estate: OSLOS NYE HOVEDGATE

Carl Erik Krefting, administrerende direktør og aksjonær i både Søylen Eiendom og Carucel Eiendom, bekrefter at det er i øvre del av Prinsens gate det skjer.

estate: NÅR PROFFENE FLYTTER

Søylen Eiendom og Carucel Eiendom, holdt til i midlertidige lokaler på Tjuvholmen. Da muligheten bød seg flyttet de inn i nye kontorer i Fridtjof Nansens plass 4, på Rådhusplassen.