Meny
Rostockgata 38, 40 og 42

En del av Oslobukta

Adresse
Rostockgata 38, 40 og 42
Område
Bispevika Nord
Total kvm
1338
Kategori
Næringseiendom
Antall lokaler
6
Parkering
Nei

Vil du vite mer om denne eiendommen?

Som utleier er vårt mål at du som leietaker skal oppleve å få både råd og hjelp. Vi ønsker å lytte til dine behov, høre om dine ambisjoner og ikke minst gi deg så god service som mulig.
Forvalter
Fredrik Lekven Lien
Eiendomssjef

Nærområdet

Bispevika Nord består av flere Nærings-og bolignygg og er Oslobuktas Kultur-og shoppingsentrum. Prosjektet vannkunsten ble kåret til årets bygg i 2021. Bispevika Nord er Oslobuktas kultur- og shoppingsentrum. Operagata fylles med shopping og retail og aktører som Holzweiler og Thune. Med fokus på mer praktisk retail som Jernia i Dronning Eufemias gate, blir dette et spennende og dynamisk handelsområde.

Kulturgaten langs kanalene mellom byggene gir de besøkende en følelse av å gå langs kanalene i Venezia eller mellom rorbuene i Lofoten. Her ligger restauranter, gallerier og opplevelser tett.

Det naturlige samlingspunktet i Bispevika er Stasjonsallmenningen — et åpent torg midt mellom Munch Brygge og Bispevika. Besøkende kan her nyte et bredt tilbud av mat og drikke ved fjorden. Blant annet vil Maaemo, med tre stjerner i Michelinguiden, by på mat i verdensklasse.

I området er det både kontor og boliger i etasjene over gateplan. Med kun fem minutters gange fra Oslo S er Bispevika en naturlig inngangsport til Oslobukta, som knyter sammen Middelalderparken og Barcode. Bisepevika Nord består av 38 ulike lokaler med ulike resturanter, reatial og kulturopplevelser.

Director of Living & Leisure
Pierre Puggaard
Prosjekter
Forvaltningsdirektør
Hege Brattlid
Prosjekter
Eiendom
Camilla Lilledahl
Prosjekter
Eiendomssjef
Fredrik Lekven Lien
Prosjekter
Eiendomssjef
Joachim Wolf Stensland
Prosjekter
Assistent Property Manager
Haider Raja
Prosjekter
Christian Østby
Prosjekter